Sila prírodnej fermentácie

Sila prírodnej fermentácie

Autor:Katz Sandor
VydavateľAlferia
Kód:ART50698
ISBN:9788080902018
Kategória: Populárno náučná literatúra
Zdravie a životný štýl
Skladom:2
Základná cena13,99
Aktuálna cena s DPH:
13,99 €
ks


Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.

Katalóg

Nahrávam strom...

Nákupný košík

Položiek: 0 ks
Cena: 0 €

Hlavná stránka > E-shop Tranoscius > Populárno náučná literatúra

xxxxxxxxx