Najlepšie zabíjačkové špeciality

Najlepšie zabíjačkové špeciality

Autor:Hlinovský Alexander
VydavateľSLOVART, spol. s r.o.
Kód:ART22245
ISBN:9788055610450
Kategória: Gastronómia
Skladom:1
Základná cena9,95
Aktuálna cena s DPH:
9,95 €
ks

Hoci by sa mohlo zdať, že domáca zabíjačka je výsadou vidieckeho prostredia, nie je to celkom tak. V tejto knihe vám ukážeme, že v každej kuchyni sa dajú pripraviť vynikajúce jaterničky, krvavničky, klobásy, rôzne tlačenky, salámy či chutné a voňavé paštéty, šunky alebo párky. Starší z nás si určite pamätajú, ako vynikajúco kedysi chutili párky či salámy. Prečo si tento zážitok nedopriať znova? Toto dedičstvo, ktoré nám zanechali starí majstri mäsiari, by malo zostať zachované pre našich potomkov, aby aj oni vedeli, že mäsový výrobok skvelej chuti sa dá pripraviť aj bez rôznych chemických prísad.

Katalóg

Nahrávam strom...

Nákupný košík

Položiek: 0 ks
Cena: 0 €

Hlavná stránka > E-shop Tranoscius > Gastronómia

xxxxxxxxx