Najlepšie zabíjačkové špeciality
Autor: | Hlinovský Alexander |
Vydavateľ | SLOVART, spol. s r.o. |
Kód: | ART22245 |
ISBN: | 9788055610450 |
Kategória: |
Gastronómia |
Skladom: | 1 |
Základná cena | 9,95 |
Aktuálna cena s DPH: 9,95 € |
Hoci by sa mohlo zdať, že domáca zabíjačka je výsadou vidieckeho prostredia, nie je to celkom tak. V tejto knihe vám ukážeme, že v každej kuchyni sa dajú pripraviť vynikajúce jaterničky, krvavničky, klobásy, rôzne tlačenky, salámy či chutné a voňavé paštéty, šunky alebo párky. Starší z nás si určite pamätajú, ako vynikajúco kedysi chutili párky či salámy. Prečo si tento zážitok nedopriať znova? Toto dedičstvo, ktoré nám zanechali starí majstri mäsiari, by malo zostať zachované pre našich potomkov, aby aj oni vedeli, že mäsový výrobok skvelej chuti sa dá pripraviť aj bez rôznych chemických prísad.
Katalóg
Nahrávam strom...
- E-shop Tranoscius
- Vydavateľstvo Tranoscius
- Kresťanská literatúra
- Novinky
- Akciové tituly
- Bestsellery
- Próza
- Populárno náučná literatúra
- Poézia
- Pre deti a mládež
- Pedagogika
- História
- Biografia a životopisy
- Geografia a cestovanie
- Umenie
- Prírodné vedy
- Medicína
- Psychológia
- Zdravie a životný štýl
- Spoločenské vedy
- Literatúra faktu
- Cudzojazyčná literatúra
- Učebnice a slovníky
- Ekonomika a právo
- Technika a priemysel
- Dom a záhrada
- Zvieratá, chov, poľovníctvo
- Šport
- Gastronómia
- Kalendáre
- CD, DVD a hudba
- Darčekové predmety , aforizmy, citáty
- Stavebníctvo, architektúra
- Počítače, internet
- Encyklopédie, lexikóny
- Auto, moto
- Voľný čas, oddych
- Filozofia
- Rodičovstvo a výchova
Nákupný košík
Položiek: 0 ksCena: 0 €