Nové receptúry a technológia pokrmov

Nové receptúry a technológia pokrmov
Autor:Kendík Konrád
VydavateľNOVÁ PRÁCA, s.r.o.
Kód:ART24032
ISBN:9788089350445
Kategória: Gastronómia
Skladom:nie
Základná cena39,91 €
Aktuálna cena s DPH:
39,90 €
ks

II. doplnené a rozšírené vydanie
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostných skupinách a používatelia receptúr sa musia rozhodnúť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovať. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

Katalóg

Nahrávam strom...

Nákupný košík

Položiek: 0 ks
Cena: 0 €

Hlavná stránka > Kníhkupectvo > Gastronómia

Tranoscius

akcia práve prebieha...

xxxxxxxxx