Konzervovanie

Konzervovanie

Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po mäsové špeciality, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy. Jedinečná fotogaléria ukazuje, aké rozmanité môžu byť konzervované dobroty. Podrobný popis všetkých základných techník s fotografiami.

Autor:Schwartz Oded
VydavateľIKAR, a.s.
Kód:ART05997
ISBN:9788055123912
Kategória: Gastronómia
Skladom:nie
Základná cena11,90 €
Aktuálna cena s DPH:
11,90 €
ks

KONZERVOVANIE

Ilustrovaný sprievodca všetkými spôsobmi konzervovania.

ZAVÁRANINY Z CELÉHO SVETA

Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po údené ryby, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy.

PRÍŤAŽLIVÉ FOTOGRAFIE

Jedinečná fotogaléria potravín ukazuje, aké rozmanité môžu byť konzervované dobroty, pripravené z najjednoduchších čerstvých surovín – ovocia, zeleniny, byliniek, mäsa a rýb.

VÝSLEDNÝ ÚSPECH

Farebné fotografie všetkých stupňov základných techník, jednoduché recepty a praktické rady vám zabezpečia úspešný výsledok.

Podrobnosti

    Počet strán: 192 strán
    Väzba: pevná väzba
    Rozmer: 229×280 mm
    Hmotnosť: 990 g
    Jazyk: slovenský jazyk
    ISBN: 9788055123912
    Rok vydania: 2011

Katalóg

Nahrávam strom...

Nákupný košík

Položiek: 0 ks
Cena: 0 €

Hlavná stránka > Kníhkupectvo > Gastronómia

Tranoscius

akcia práve prebieha...

xxxxxxxxx